Zet de eenmalige e-mailcampagne in als marketingtool voor jouw zaak

E-mail is het perfecte kanaal om je klanten eenvoudig en haast onmiddellijk te bereiken. Ideaal dus om een promotie of een nieuw product in de kijker te zetten of om je klanten te laten weten dat je verlofperiode eraan komt. Wij helpen je op weg om succesvolle eenmalige e-mailcampagnes op te zetten.

1

Kies het doel van je e-mail

Ga je voor een informatieve mail of wil je klanten laten terugkeren omwille van een commerciële actie? Bepaal op voorhand de doelstelling. Breng één krachtige boodschap per e-mail en doe dat op een zo helder en zo kort mogelijke manier. Zet een promotie kracht bij door bijvoorbeeld een coupon of een afbeelding in bijlage toe te voegen.

 

2

Kom creatief uit de hoek

Het is altijd leuk om je e-mail te koppelen aan een bepaalde dag of gebeurtenis. Wat dacht je van een gratis watermeloen van een groente- en fruithandelaar in je mailbox tijdens een hittegolf. Hoe geweldig zou het zijn als je het eindejaarsmenu van je traiteur al vooraf per e-mail ontvangt, zodat je rustig kunt overleggen of jullie dit jaar gaan voor gourmet of fondue.

Wil je graag specifieke coupontips voor jouw zaak? Aarzel niet om contact op te nemen met het care team.

 

opleiding foto4

Ga aan de slag in je portaal

Een eenmalige campagne biedt heel wat mogelijkheden.

Om jou stap voor stap door de creatie van je e-mail te helpen, hebben we hieronder een korte video voor jou opgemaakt.

 

 

 

Bekijk hier hoe je een éénmalige campagne opzet

Mockup-dashboard-NL

Volg je e-mailcampagne nauwgezet op

In je handelaarsportaal volg je op de voet hoe goed je e-mail werkt. Je ziet niet alleen hoe veel mensen ‘m geopend hebben, je ontdekt zelfs hoe veel mensen je bijlage hebben bekeken. Voeg je een coupon toe, dan krijg je ook een rapport van die resultaten. Door alle resultaten goed te analyseren, kom je te weten welke acties werken voor jouw doelgroep.

 Naar het portaal