Hoe werkt het?

Handelaarsportaal, bussines app, user app, coupons, beloningen, ...
Nieuw bij Joyn? Wij helpen je graag even op weg. Nog vragen na het lezen van deze startpagina's? Neem dan zeker een kijkje op onze helppagina's.
De business-app

De business-app

Om jou nog beter te ondersteunen, ontwikkelde het Joyn-team een nieuwe versie van de Business-app op de iPad. De voordelen zijn legio. Zo kan je de app gewoon installeren via de App Store en werkt scannen nog sneller

lees meer

E-mailcampagnes

E-mailcampagnes

De actie van de maand promoten? Je klanten uitnodigen op de pre-solden week? Alle vrouwelijke klanten tussen 18 en 35 uitnodigen voor een glaasje of je volledige klantenbestand informeren dat je er een weekje tussenuit gaat?

lees meer

Nieuwe klanten

Nieuwe klanten aantrekken

Nieuwe klanten aantrekken?  Met een ‘Joyn Advertising campagne’ promoot je je zaak rechtstreeks op de smartphone van Joyn-gebruikers uit de buurt, die nog niet bij jou zijn langs geweest.

lees meer

Joyn meets Payconiq

Payconiq

Bancontact Payconiq Company en Joyn bundelden de krachten. Samen lanceerden ze een gloednieuwe kassa-ontwikkeling waarbij consumenten in één beweging mobiel betalen en getrouwheidspunten sparen.

lees meer

Statistieken

Statistieken

Hoeveel klanten krijg je maandelijks over de vloer? Van waar zijn zij afkomstig? Hoeveel besteden zij bij jou? De Joyn-statistieken geven je een goed beeld over het aankoopgedrag van je klanten.

lees meer

Klantenbestand

Klantenbestand

Via de tab ‘klanten’ in het handelaarsportaal krijg je een overzicht van alle klanten die minstens 1 keer Joyn-punten bij jou hebben gespaard. Je kan ze sorteren op naam, leeftijd of het aantal gespaarde punten.

lees meer

Historiek

Historiek

Hoe waren de resultaten van afgelopen maand in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar? En hoeveel klanten hebben dit weekend een coupon opgenomen ? Via de historiekpagina leer je veel, heel veel.

lees meer