Joyn business app voor Android

Onder andere bij heel wat horeca-zaken gebeurt de afrekening doorgaans niet aan de kassa zelf. Om aan de noden van deze handelaars tegemoet te komen, ontwikkelde het Joyn-team een Android-versie van de Business-app.

In eerste instantie kan jij deze app enkel op een Android smartphone gebruiken en alleen om punten te geven.

Denk jij dat deze Android-app ook in jouw zaak best handig kan zijn en wil jij hem graag testen. Meld je dan aan via onderstaande knop. Wij bezorgen je binnen 48 uur een link naar de Google Play Store, waar je de beta-versie van de app kan downloaden.

Hoe de app installeren op je Android smartphone?

1. Klik op de knop 'Ik wil de app graag testen'
  2. Vul het kleine formuliertje in en klik op verzenden
  3. Binnen de 48 uur ontvang je op je Gmail-adres de link om de app te downloaden
  4. Open de mail op je Android-toestel
  5. Klik op de link en volg de instructies
  6. De app succesvol geïnstalleerd? Meld je dan aan met het e-mailadres en het paswoord dat je gebruikt om in te loggen op het handelaarsportaal of de business app op je iPad.

Hoe punten geven met de Android-app?

1. Wanneer je bent ingelogd, kom je onmiddellijk terecht op het scherm waarop je punten kan geven.
    Screenshot_20200309-142506
  2. Geef het aantal punten in. Druk op add points. De QR-code komt te voorschijn.
    Screenshot_20200309-142626
  3. Laat deze scannen door de klant. Wanneer de klant heeft gescand, klik je op Scan done'. Gebruikt de klant nog een fysieke Joyn-kaart, klik dan op 'scan a card' en scan de kaart.
    Screenshot_20200309-142710
  4. De scan is gelukt. Klik op 'Go back to home' en je bent gereed voor je volgende klant.

Welke versie van Android heb ik nodig?

Android 6.

Hulp nodig?

Vragen over (de installatie van) deAndroid- app? Neem dan gerust contact op met onze support-medewerkers via

hello@joyn.eu